ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
 
Όροι & Προυποθέσεις
 

ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ‑ ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ)

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Προς όλα τα μέλη

Θέμα : Λειτουργία Εξοχικών Κατοικιών ΠΟΕΔ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι / ισσες,

Εδώ και αρκετά χρόνια οι κρατήσεις για τις Εξοχικές Κατοικίες της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες, όσο και για τα διαμερίσματα στην Πάφο (τα οποία αυτή ενοικιάζει από την ΟΕΛΜΕΚ), γίνονται μέσω του Online Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων. Η σχετική πλατφόρμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Οργάνωσής μας www.poed.com.cy, στον σύνδεσμο www.poedresidences.com ή μέσω της ιστοσελίδας https://poedexochica.com/login.php

Τονίζεται ότι όλες οι πληρωμές, θα γίνονται online μέσω του συστήματος αυτού, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Το σύστημα ενεργοποιείται κατά καιρούς, αφού ενημερωθούν έγκαιρα τα μέλη της ΠΟΕΔ με ηλεκτρονικό μήνυμα ή/και με αναρτήσεις της Οργάνωσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή/και με SMS ή μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης ή/και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποφασίσει η Οργάνωση.

Με την ενεργοποίηση του Συστήματος, τα μέλη της Οργάνωσης θα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν να υποβάλουν αίτηση για κράτηση εξοχικής κατοικίας.

Για τον σκοπό αυτό, η ΠΟΕΔ θα εκδίδει σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τον τρόπο που θα οργανώνεται κάθε φορά η διαδικασία κρατήσεων και πληρωμών, όπως για παράδειγμα η διάρκεια παραμονής στο Συγκρότημα, ο αριθμός κρατήσεων ανά μέλος, το χρονικό περιθώριο εξόφλησης και άλλες σχετικές πληροφορίες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

 1. Όλες οι κρατήσεις θα διενεργούνται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων.
 2. Καμιά κράτηση δεν θεωρείται έγκυρη αν γίνει τηλεφωνικώς ή αν δεν πληρωθεί.
 3. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στη διενέργεια κράτησης μέσω του συστήματος, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22398802 ή 22398803.
 4. Συνάδελφοι που είναι μέλη της Οργάνωσης και των οποίων τα στοιχεία δεν είναι, για οποιοδήποτε λόγο, καταχωρημένα στο σύστημα (λανθασμένα στοιχεία, προσωρινή απουσία από την υπηρεσία, μη ενεργοποίηση κλπ.), παραπέμπονται από το σύστημα να επικοινωνούν οι ίδιοι με την ΠΟΕΔ για έλεγχο της περίπτωσής τους και διόρθωση του προβλήματος.
 5. Η πρόσβαση στο σύστημα μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Οργάνωσης (www.poed.com.cy), όπου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος (link) που παραπέμπει στην ιστοσελίδα του συστήματος, http://www.poedexochica.com/login.php
 6. Πρόσβαση στο σύστημα επιτυγχάνεται αφού καταχωρηθεί ο Αριθμός Ταυτότητας και ο Αριθμός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
 7. Η ΠΟΕΔ διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης οποιασδήποτε κράτησης σε περίπτωση προβλήματος του Συστήματος ή μη συμμόρφωσης του με όρους των σχετικών ανακοινώσεων της ΠΟΕΔ όπως για παράδειγμα η ελάχιστη διαμονή.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το αντίτιμο για κάθε κράτηση πρέπει να πληρωθεί εντός του χρονικού ορίου που ορίζει η ΠΟΕΔ από τη στιγμή διενέργειάς της, αλλιώς ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

 

Πληρωμές μπορούν να γίνουν MONO Online με πιστωτική / χρεωστική κάρτα:

 1. μέσω του συστήματος κρατήσεων/πληρωμών.
 2. μέσω του συνδέσμου: «Πληρωμές Κρατήσεων στα Εξοχικά ΠΟΕΔ - ΟΕΛΜΕΚ» στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ.

Για να γίνει η πληρωμή είναι απαραίτητο να γνωρίζετε:

α) τον Κωδικό Αίτησης (Κράτησης),

β) τον Αριθμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και

γ) τον Αριθμό Ταυτότητας του εκπαιδευτικού στο όνομα του οποίου έγινε η κράτηση.

3. Αν η πληρωμή δεν γίνει εντός του χρονικού ορίου που θέτει η ΠΟΕΔ, θα ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Κατά τη διενέργεια της κράτησης αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αιτητή «Έντυπο Κράτησης». Το έντυπο αυτό μπορεί να εκτυπωθεί και μέσω του συστήματος.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Απαγορεύεται η μεταφορά/διαμονή ζώων εντός και εκτός των κατοικιών / διαμερισμάτων (σκύλοι, γάτοι, κ.τ.λ.).
 2. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς (φουκούδες κ.ά.), σε οποιοδήποτε σημείο του Συγκροτήματος.
 3. Παρακαλούμε όπως γίνεται σωστή χρήση για εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.
 4. Η ΠΟΕΔ δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων ή ατυχήματος στον χώρο στάθμευσης ή κλοπής σε οποιοδήποτε σημείο του Συγκροτήματος.
 5. Ο χρόνος παραλαβής των κλειδιών από τον Διαχειριστή είναι από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. και ο χρόνος παράδοσης των κλειδιών είναι ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.
 6. Σε περίπτωση που αιτητής επιθυμεί να ακυρώσει κράτηση, για την οποία έχει προχωρήσει ήδη σε πληρωμή, θα πρέπει να ενημερώσει την ΠΟΕΔ έγκαιρα, τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, με γραπτή επιστολή. Σε καμιά περίπτωση δεν επιστρέφονται χρήματα (non refundable), εκτός κι αν υπάρξει άλλος/η ενδιαφερόμενος/η και γίνει διευθέτηση μεταξύ των αιτητών.
 7. Η ΠΟΕΔ διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει εναλλακτικές ημερομηνίες εντός ενός έτους στον αιτητή για χρήση των κατοικιών, σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (τουλάχιστον 21 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης).
 8. Στην περίπτωση που η ακύρωση δεν γίνει έγκαιρα - τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης-, η ΠΟΕΔ δεν είναι υποχρεωμένη να προτείνει εναλλακτικές ημερομηνίες χρήσης των κατοικιών από τον αιτητή, ούτε και την επιστροφή χρημάτων.
 9. Με την υποβολή αίτησης/κράτησης, αυτόματα εξυπακούεται η αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής.
 10. Προτρέπονται οι αιτητές να μην προχωρούν σε υποβολή αίτησης και πληρωμής αν δεν είναι σίγουροι για την κράτησή τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Η Οργάνωσή μας στα Εξοχικά της στις Πλάτρες διαθέτει 11 κατοικίες του ενός υπνοδωματίου, 32 των δύο υπνοδωματίων και 1 των τριών υπνοδωματίων. Επιπρόσθετα, για εξυπηρέτηση των μελών, κατά την Καλοκαιρινή Περίοδο (Ιούλιος - Αύγουστος), αυτή ενοικιάζει και διαθέτει, περαιτέρω, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στην Πάφο από την ΟΕΛΜΕΚ.

Α. ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΕΔ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΡΕΣ

Διατίθενται 11 κατοικίες του ενός υπνοδωματίου, 32 των δύο υπνοδωματίων και 1 των τριών υπνοδωματίων. Οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με τηλεόραση και όλα τα στοιχειώδη για τη διαμονή σας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά και οικιακά σκεύη. Τα διαμερίσματα δεν διαθέτουν κλιματισμό.

Στους ενοίκους χορηγούνται σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κλινοσκεπάσματα (κουίλτ) με εξωτερικά καλύμματα. Υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλο το Συγκρότημα, καθώς επίσης και υπηρεσία καθαριότητας, ώστε οι κατοικίες να παραδίδονται καθαρές στους ενοίκους κατά την άφιξή τους.

Στον χώρο υπάρχει πισίνα και εστιατόριο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η ΠΟΕΔ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια λειτουργίας της πισίνας στην παρουσία ναυαγοσώστη/τριας. Το ωράριο λειτουργίας της πισίνας θα καθορίζεται σε συνεννόηση με τον/την ναυαγοσώστη ή/και τη Διαχείριση ή/και μετά από οδηγίες του Υπεύθυνου Ασφάλειας και Υγείας του Συγκροτήματος. Οι ένοικοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν πιστά το ωράριο λειτουργίας της πισίνας. Η χρήση της πισίνας σε μη επιτρεπόμενες ώρες απαγορεύεται ρητά.

Ο χρόνος παραλαβής των κλειδιών από τον Διαχειριστή είναι από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. και ο χρόνος παράδοσης των κλειδιών είναι ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Το κόστος διαμονή στα εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες καθορίζεται από την Οργάνωση και αναρτάται στις ανακοινώσεις της Οργάνωσης ή/και στην ιστοσελίδα ή/και στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης ή/και με όποιο άλλο τρόπο επιλέξει η Οργάνωση για την ενημέρωση των ενοίκων.

Σε περίπτωση που ένοικος του Συγκροτήματος πληρώσει τοις μετρητής τη διαμονή του στο Συγκρότημα, οφείλει να ζητήσει σχετική απόδειξη από τη Διαχείριση και να την φυλάξει για σκοπούς ελέγχου κατά την παραμονή του στο Συγκρότημα. Η ΠΟΕΔ προτρέπει όλους να χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για την πληρωμή του ενοικίου διαμονής.

 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΕΛΜΕΚ ΠΑΦΟΥ

Η Οργάνωση έχει, περαιτέρω, ενοικιάσει από την ΟΕΛΜΕΚ διαμερίσματα στην Πάφο, τα οποία είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση και όλα τα στοιχειώδη για τη διαμονή σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η κράτηση και η πληρωμή για τη διαμονή γίνεται κάτω από τους ίδιους όρους που γίνονται οι αντίστοιχες κρατήσεις και πληρωμές στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες.

Περαιτέρω, για τη διαμονή στο Συγκρότημα της ΟΕΛΜΕΚ ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις που εφαρμόζει η ΟΕΛΜΕΚ για όλους τους ενοίκους.

 

Γενικά: η ΠΟΕΔ διατηρεί το δικαίωμα προσαρμογής των όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας ανά πάσα στιγμή, ενημερώνοντας σχετικά τα μέλη της μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης ή/και με όποιο άλλο τρόπο επιλέξει η ΠΟΕΔ να το πράξει.